Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Rode wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, ui en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, ei, gehakt, kaneel, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner uit Wrap 'n roll:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: