Recept uit Vis en schaaldieren:
Kreeft in kokosmelk
- Ingrediënten:
- arachideolie, citroengras, gemberwortel, knoflook, koriander, kreeft, kokosmelk, pimentbessen, rode radijs, rode ui, romanesco en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, bloemkool, broccoli, citroengras, citroensap, curry, ei, gehakt, gember, kikkererwten, knoflook, kurkuma, limoen, limoensap, olie, olijfolie, rijst, sojasaus, sperziebonen, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Asperges:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: