Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercayennepepercitroensapcourgetteeigroene paprikakorianderlaurierbladolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode paprikasuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Ansjovistaart met ui en paprika

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, boter, ei, knoflook, olie, paprika, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Oesterzwammen met rode ui in citroenmarinade

Ingrediënten:
agavesiroop, avocado, barbecuesaus, gemalen komijnzaad, knoflook, oesterzwammen, paprikapoeder, pinda’s, plantaardige olie, rode ui, sla, tortilla, verse koriander, zout en zwarte peper

Soort:
tortilla / vegetarisch
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Gemarineerde mul met ui, paprika en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bruine suiker, citroensap, knoflook, mulfilet, olijfolie, oregano, paprika, peterselie, gerookt paprikapoeder, rode ui, sherryazijn, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht uit Rijst en risotto:

Rode rijst met gebakken paprika

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bouillon, knoflook, olijfolie, rode paprika, rode rijst, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zongedroogde tomaten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / rijst
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsstoofpot met rode paprika en okra

Ingrediënten:
bloem, bruine fond, ciderazijn, dijonmosterd, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, lamslende, okra, paprikapoeder, rode paprika, saffloerolie, tabasco, ui, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

lamsvlees met rode paprika´s en rioja

Ingrediënten:
bloem, gemalen kruidnagel, gemalen zwarte peper, knoflook, lamsbouillon, laurierblad, mager lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, rode rioja, rode ui, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Rijst met nierbonen, spek en rode paprika

Ingrediënten:
buikspek, gedroogde nierbonen, knoflook, komijn, kortkorrelige rijst, laurierblad, olijfolie, oregano, rode paprika, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / rijst
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Tonijn met witte bonen en geconfijte rode paprika

Ingrediënten:
bleekselderij, bospeen, boter, gedroogde witte bonen, gekonfijte rode paprika, groentebouillon, knoflookpuree, koriander, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, tijm, tonijn, ui, venkel, visbouillon, winterwortel, witte peperkorrels en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paprika

Ingrediënten:
boter, citroensap, knoflook, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pruimtomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Hongaars
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Tonijnfilet met ui

Ingrediënten:
azijn, bladpeterselie, citroen, gedroogde oregano, geroosterde paprika uit pot, geroosterde rode puntpaprika, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sojasaus, tonijnfilet, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Tonijn met veel knoflook

Ingrediënten:
arachideolie, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode wijnazijn, tomaten, tonijn, ui, zout en zwaardvis

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Haal meer recepten op...