Recept uit Koken voor elke dag:
Rosbief op de wijze van Bordeaux
- Ingrediënten:
- bloem, bordeaux, bouillon, champignons, laurier, peper, room, rosbief, tomatenpuree, vetstof en zout
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroensap, knoflook, komijn, kruiden, laurier, laurierblad, mager rundvlees, olie, olijfolie, peterselie, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De worst story:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: