Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroen, citroensap, courgette, feta, komijn, kruiden, lamsgehakt, laurier, munt, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Bijgerecht uit Chez Adriaan: