Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Voorgekookte groente in boter of olie met gehakte tuinkruiden
- Ingrediënten:
- boter, groente, olie en tuinkruiden
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit The naked chef:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Ontbijt uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit The naked chef:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Alle smaken van de regenboog: