Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Toscaanse boterige zalm
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, dille, droge witte wijn, ei, gehakt, gerookte zalm, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, prei, room, roomkaas, sjalot, slagroom, stokbrood, vis, vlees, water, zalmfilet, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept van Food & Friends:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Pannenkoeken:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Amuse / diner / drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Pannenkoeken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen: