Zalm uit de Loire op de wijze van Balsac

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 534 in Als kok in Frankrijk .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zalm-escalopes met warme balsamicovinaigrette

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Kip gestoomd op paddestoelen

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Gemengde salade met kruiden en sinaasappel

Een recept uit  - Crumbles en gratins

Crudite di pere e melone

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean