Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kiprolletjes met bieslook - involtini di pollo all'erba cipollina
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kipfilet, olijfolie, peper, verse bieslook en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Snack of tussendoortje uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: