Recept uit De Urban Cook:
In De Pan Gebakken Kalfslever Met Spek & Bieslooksaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kalfslever, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, room, sjalot, spek, tabasco, tomaat en witte wijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Picknick uit Kochen für zwei:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth: