Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, ei, gedroogde oregano, gehakt, groente, kaas, kaneel, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, paneermeel, peper, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten: