Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Kalfsvlees alla milanese
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, citroen, ei, kalfskotelet, olie en parmezaanse kaas
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, brood, eiwit, fruit, kaas, kalfsgehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, rauwe ham, tofu, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Twaalf:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: