Recept uit De pastabijbel:
Boekweitpasta met kool, aardappelen en kaas
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, fontina, gedroogde pizzoccheri, knoflook, parmezaanse kaas, salie, savooiekool, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, bouillon, broccoli, ei, groente, groentebouillon, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack / snack of tussendoortje uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Polpo:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Alles over kool:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: