Recept van Okoko recepten:
Klassieke lasagne
- Ingrediënten:
- bechamelsaus, bloem, boter, bladpeterselie, parmezaanse kaas, ui, kippenlevers, lasagnebladen, melk, nootmuskaat, olie, rode wijn, rundergehakt, bleekselderij, tomatenpuree en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, ei, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vlees, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: