Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rundvlees, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Istanbul:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept van I love food & wine:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Turks kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: