Recept uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine, variant
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bieslook, boter, citroen, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, lamsvlees, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rundvlees, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie: