57 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroendruivenpitolieeieidooiermaïsoliemaïzenamelknootmuskaatoud broodoud witbroodpaneermeelrumslagroomspecerijensuikervetzonnebloemoliezoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Ontbijt / lunch uit BioBudget:

Wentelteefjes

Ingrediënten:
brood, ei, kaneel, melk en suiker

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Diner / nagerecht uit Smokey goodness:

Gegrilde donuts

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, bruine rum, donuts, eidooier, espresso, gecondenseerde melk, gerookt ontbijtspek, kaneelstokje, kardemompeul, kruidnagel, kruidnagels, maïzena, melk, pecannoten, pimentkorrels, slagroom, steranijs, suiker, vanillestokje en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht uit Raapsteeltje:

Wentelteefjes

Ingrediënten:
boter, ei, kaneel, melk, speltboterham en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:

Twentelteefjes

Ingrediënten:
boerenjongens, boerenjongens-ijs, citroenrasp, ei, kaneelpijpje, krentenwegge, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Snack of tussendoortje uit Maak van de noot een deugd:

Geglazuurde broodcakejes

Ingrediënten:
bruine suiker, ei, gedroogde cranberry's, gembersiroop, kaneel, kruidnoten, melk, oud brood, rozijnen, sinaasappeljam, slagroom en vanillesuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Wentelteefjes

Ingrediënten:
boter, ei, kaneel, margarine, melk, oud witbrood en suiker

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / nagerecht uit Eten en zo:

Bread & butterpuddinkjes

Ingrediënten:
ei, kaneelstokje, krentenbrood, melk, roomboter, rozijnen, rum, slagroom en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Ontbijt / diner / nagerecht uit Culinaria España:

Wentelteefjes - torrijas

Ingrediënten:
eieren, kaneel, melk, olie, oud witbrood en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / ei/omelet/frittata
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Wentelteefjes met wijn

Ingrediënten:
ei, kaneel, kristalsuiker, melk, rode wijn, suiker, witbrood en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Kersen-broodschotel

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, brood, ei, kaneel, kersen, melk, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / nagerecht uit Belgie:

Broodpuddinkjes

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, jenever, kandijkoek, kaneel, melk, muesli-notenbrood, rozijnen, sinaasappelmarmelade en suiker

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Broodpudding met kruidige walnoten

Ingrediënten:
ahornsiroop, appel, brood, dadel, ei, gemberpoeder, kaneel, kardemompoeder, kruidnagel, melk, nootmuskaat, ongezouten roomboter, rozijnen, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Wentelteefje met esdoornsiroop

Ingrediënten:
boter, brood, druivenpitolie, ei, esdoornsiroop, kaneel, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Wentelteefje

Ingrediënten:
boter, brood, druivenpitolie, ei, kaneel, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...