96 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbladpeterseliebloemboterknoflookmelknootmuskaatnotenolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierundergehaktsjalottijmuivarkensgehaktvleeswaterwitbroodzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gehaktbrood met hardgekookt ei

Ingrediënten:
beenham, salie, eieren, boter, kalfsgehakt, melk, olijfolie, oloroso sherry, rundergehakt, spaanse ui, bleekselderij, knoflook, varkensgehakt, verse rozemarijn, vin santo, witbrood en wortels

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gepocheerde gevulde kalfsborst (met vulling 1 met brood) - farci bouilli

Ingrediënten:
bouquet garni, broodkruim, ei, gemalen piment, grof zeezout, grof zout, kalfsborst, kalfsvlees, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, pekelspek, peper, prosciutto, rauwe ham, rundermerg, snijbiet, spinazie, ui, verse dragon, verse peterselie, vetspek, wortel, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken ham en groenten met eieren

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Saucijzenbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, oudbakken bruinbrood, eidooier, ei, kalfsgehakt, maggi, melk, mosterd en nootmuskaat

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Ravioli alla Genovese (Ravioli uit Genua(

Ingrediënten:
basilicum, boragie, boter, ei, gedroogde marjolein, kalfsbraadworst, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfszwezerik, marjoleinblad, oud brood, parmezaanse kaas, pastadeeg, peterselie en snijbietbladeren

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Boerenpaté

Ingrediënten:
bacon, ei, kalfsgehakt, knoflook, piment, reuzel, sjalot, tijm, varkensgehakt, varkenslever en witbrood

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gehaktballen

Ingrediënten:
braadboter, braadjus, brood, eierdooier, groene paprika, kalfsgehakt, melk, paprikapoeder, rode paprika en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Boerenpaté met kastanjes

Ingrediënten:
bacon, ei, kalfsgehakt, kastanjes, knoflook, piment, reuzel, sjalot, tijm, varkensgehakt, varkenslever en witbrood

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Boerenpaté met cranberry

Ingrediënten:
bacon, ei, gedroogde cranberry's, kalfsgehakt, knoflook, piment, reuzel, sjalot, tijm, varkensgehakt, varkenslever en witbrood

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Eenden-kersenpaté

Ingrediënten:
bacon, broodkruim, cognac, eend, eendenlever, ei, gedroogde kersen, kalfsgehakt, peterselie, tijm en ui

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / paté/terrine
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde kalfsborst uit Genua - cima alla genovese

Ingrediënten:
brood, ei, hersenen, kalfsgehakt, laurier, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rugspek, snijbiet, ui, uitgebeende kalfsborst, majoraan, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees / orgaanvlees / feestdagen
Haal meer recepten op...