Recept uit Proef Puglia:
artisjokken gevuld met kalfsgehakt
- Ingrediënten:
- artisjokken, bladpeterselie, brood, citroen, ei, extra vergine olijfolie, kalfsgehakt, olijfolie, pecorino, vleesbouillon en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bladpeterselie, bloem, boter, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, sjalot, tijm, ui, varkensgehakt, vlees, water, witbrood, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Recept van Okoko recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Margriet kookboek:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: