Vulling met bospaddestoelen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 191 in Wild en gevogelte .

Soort:
wild en gevogelte
Bereidingstijd:
5 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Herfst: een gerecht om met een zilveren lepel te eten

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Toast met gebakken bospaddestoelen

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Gevulde kwartels met bospaddestoelen

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Tomatensaus met portabello's en taleggio

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners