Sciusceddu - Gehaktballen met kaassoufflé in bouillon

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 174 in Made in Sicily .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zachtgekookte eieren met groene asperge om te dippen

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Nierbroodjes - Elisabeth, 1930

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Hamsandwiches

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Rogge-tarwebrood met tartaar en gepocheerd ei

delicious. magazine - 2013-04