Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bouillon, droge sherry, ei, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, paksoi, peper, rijstwijn, sesamolie, sherry, suiker, taugé, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Papa Kazmi:
Recept uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Avondmaal uit Fresh en light:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Lunch uit Wrap 'n roll:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken: