Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Gebakken aardappel met gehakte eieren
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, knoflook, lente-ui, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, groente, kruiden, laurier, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Lunch / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken: