Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderpastei met aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, melk, olijfolie, rozijnen, rundergehakt, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, bloemige aardappel, citroen, ei, fijne kristalsuiker, groente, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode wijnazijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:
Ontbijt uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie: