Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food & Friends:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak: