Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, citroen, citroensap, courgette, dressing, fruit, gehakt, groente, knoflook, olie, paprika, pasta, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Duizenden1dag: