Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, balsamicoazijn, bleekselderij, boter, bouillon, courgette, ei, gehakt, groente, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Mr Ooier blogt:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten: