Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, brood, courgette, ei, kaas, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rundvlees, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Sweet Food Lovin:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2: