Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, groente, knoflook, komijn, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: