Recept uit De pastabijbel:
Boekweitpasta met kool, aardappelen en kaas
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, fontina, gedroogde pizzoccheri, knoflook, parmezaanse kaas, salie, savooiekool, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boekweitmeel, boter, ciderazijn, citroen, ei, fontina, gerookte doorregen bacon, honing, kippenborst, kippenbouillon, knolselderij, koffieroom, kruiden, melk, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, ui, water, zeezout, zoete aardappel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Food en So Much More:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: