Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bagna cauda
- Ingrediënten:
- ansjovis in blik, boter, brood, garnaal, groenten, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn en zwarte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, ansjovis, azijn, bleekselderij, bloemkool, boter, brood, citroen, citroensap, courgette, eidooier, groente, knoflook, kruiden, olie, pasta, raapstelen, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Beproefd:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mr Ooier blogt: