Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fruit, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rode paprika, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit singapore:
Diner / voorgerecht uit Indonesie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Green salads:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Istanbul:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1 groente in de hoofdrol: