Recept uit Mexicaans koken:
Kaneel-beignets
- Ingrediënten:
- boter, bruine suiker, eieren, kaneel, olie, sinaasappelsap, water en zelfrijzend bakmeel
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, ei, gehakt, gemalen kaneel, gemalen komijn, gember, honing, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, kurkuma, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, rijst, saffraan, suiker, tomaat, ui, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mexicaans koken:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Mooncake:
Recept van Mooncake:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken: