Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, gember, knoflook, kokosmelk, kruiden, laos, olie, peper, peterselie, pindakaas, plantaardige olie, rode ui, santen, sojasaus, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Thug kitchen:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: