235 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbleekselderijcitroencitroenraspcitroenschildroge witte wijneikippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode uirozemarijnsjalotsuikertijmwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde ui

Ingrediënten:
blauwschimmelkaasdressing, bloem, boter, cayennepeper, chipotle-kersensalsa, citroen, ei, frituurolie, paneermeel, barbecuesaus, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Dil sis - Tongspiesjes met gestoofde venkel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, laurier, lente-ui, olijfolie, rode ui, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, venkelknol, witte peper en zeetongfilets

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Hollandse hachee

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bruin bier, doorregen runderlappen, kruidnagel, laurierblad, margarine, olie, pruimen, rietsuiker, runderbouillon en ui

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Jamie's comfort food:

Gigantisch worstenbrood

Ingrediënten:
appel, bacon, bloem, boter, broodkruim, cheddar, ei, gedroogde appel, gehakt, goudakaas, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, reuzel, salie, sesamzaad, ui, varkensgehakt en witte peper

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met runderwang, knolselderij en chipotlepeper

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, briochebroodjes, chipotlepeperpuree, citroen, crème fraîche, kippenbouillon, knolselderij, laurier, mayonaise, olijfolie, rode wijn, rozemarijn, runderwangen, sinaasappel, ui, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Vispasteitjes op z´n Thais

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, knoflook, lente-ui, limoen, limoenrasp, pandanrijst, peper, rauwe gamba, gember, verse koriander, witvisfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche / rijst
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Zondagse gebraden kip

Ingrediënten:
aardappels, bloem, boter, citroen, doperwt, kip, knoflook, olijfolie, rozemarijn, savooiekool, sinaasappel, tijm, ui en wortelen

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Varkenshaas met cashewnoten en sinaasappelvulling

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basmatirijst, cashewnoten, droge witte wijn, kippenbouillon, sinaasappel, sultanarozijnen, ui, varkenshaas, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Recept uit Liever lokaal:

Duinkonijn gestoofd met bramen-chutney

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, boter, bramen, citroensap, hoofdzoete puntpaprikas, jeneverbes, konijnenboutjes, kruidnagelpoeder, laurier, lichte basterdsuiker, olijfolie, rode wijn, rodewijnazijn, rozijnen, spek, steranijszaden, tomatenpuree, ui, vlierbessen en wildbouillon

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip-empanada's

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kipgehakt, melk, peper, perzik, ui, zout en zure room

Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...