30 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelschaafselappelappelsapbalsamicoazijnbladerdeegbloembloemenhoningbotercacaocakecitroeneigriekse yoghurtkaneelkruidenkruidnagelmeloenolieolijfoliesuikertaartwalnotenwaterwaterkerszout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / nagerecht uit Gelati d'Italia:

Sorbet van peren

Ingrediënten:
acaciahoning, appelsap, citroensap, grappa en peer

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Crêpes met peren

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, halfvolle melk, honing, peer, saffloerolie, sauternes, suiker, versgemalen zwarte peper, zoete witte wijn en zout

Soort:
fruit / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Zoet paasbrood met vers fruit

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, cake, citroen, citroensap, eierdooier, eieren, fruit, gebroken lijnzaad, boter, honing, kokosmeel, meloen, nectarine, roomboter, suiker, verse aardbeien en water

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Doyenné-peren en witlof met runderwang

Ingrediënten:
appelbalsamico, bessenwijn, boter, bruine boter, citroensap, daslookkappertjes, doyenne du comice peer, honing, hooi, ijzerhardkruid, kippenglacé, minispinazie, mosterdkers, perensap, peterselie, runderwang, sjalot, spinazie, tijm, witlof en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Crudite di pere e melone

Ingrediënten:
balsamicoazijn, balsamicocreme, belegen schapenkaas, bieslook, cantaloupemeloen, castelmango-kaas, citroensap, extra vergine olijfolie, fossa kaas, honing en peer

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Haroset uit Italië

Ingrediënten:
appel, citroensap, dadel, gedroogde vijgen, gekonfijte citrusschil, gekonfijte sinaasappelschil, gele rozijnen, gemalen amandelen, gember, gemberpoeder, honing, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, peer, pijnboompitten, pistaches, pruimedanten, sinaasappelsap, suiker, walnoten en zoete wijn

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Makkelijke Mede

Ingrediënten:
appel, citroen, citroensap, fruit, gist, honing, mede, rozijnen, water en water

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Ballı yoğurt

Ingrediënten:
amandelschaafsel, appel, citroensap, druiven, gedroogd fruit, granaatappel, griekse yoghurt, hazelnoten, meloen, munt, pistaches, peer, perzik, pruimen, fruit, vijgen en vloeibare honing

Keuken:
Turks
Haal meer recepten op...