Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Duifjes met erwten en dragon
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, dragon, duiven, erwten, magere room, sjalot, slagroom, witte wijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, mayonaise, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Groot handboek sauzen: