Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Kerrie/Specerijen van de V.O.C.
- Ingrediënten:
- chilipeper, gember, kaneel, kardamompeul, knoflook, komijn, kurkuma, rode paprika en ui
- Keuken:
- Aziatisch / Hollands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, chilipeper, citroensap, garam masala, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruiden, kurkuma, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, suiker, tomaat, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Bijgerecht uit Zuur:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Nopi:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Jamie's dinners:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: