Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, courgette, ei, gehakt, groente, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Lekker Happen:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory: