Recept uit Koken voor elke dag:
Puree van gierst, aardappelen en wortelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, ei, gierst, melk, peper, tijm, water, wortelen en zout
- Soort:
- pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, gember, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peterselie, prei, rijst, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vet, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Mediterraneo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie: