Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Worstjes met witte wijn en rozemarijn
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, olijfolie, peper, rozemarijn, knoflook, verse worst en worstjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, cognac, droge witte wijn, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: