Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Mosselen met room en knoflook
- Ingrediënten:
- crème fraîche, droge witte wijn, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, knoflook en ui
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen: