Basisrecept uit Smaakvrienden:
WItte wijnsaus
- Ingrediënten:
- boter, groentebouillon, room, sjalot, visbouillon, witte peper, witte wijn en zeezout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bieslook, bloem, boter, bouillon, citroensap, court-bouillon, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, sjalot, slagroom, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: