Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, salie, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Bijgerecht uit Zuur:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Rijst en risotto: