Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Forel in een zoutkorst van rodekool en citroen
- Ingrediënten:
- citroen, eiwit, forel, grof zeezout, knoflook, laurier, peper, rode kool, tijm en water
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, fruit, groentebouillon, kaneelstokje, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit NAJAT:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe: