Recept uit Solo Food:
Procureurstoof met rode wijn en laurier
- Ingrediënten:
- bleekselderij, tomaat, knoflook, laurierblaadjes, procureur, rode wijn, ui, verse rozemarijn en vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, kikkererwten, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner uit De Smaakbijbel:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit De Dikke van Dam: