Recept uit Sous vide:
Gebraiseerde kalfswang
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsfond, kalfswang, knoflook, koolzaadolie, laurier, prei, tijm, ui en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, foelie, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: