Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, groente, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Recept uit Made in Italy:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: