Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, kalfsvlees, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, runderbouillon, sjalot, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: