Recept uit Sous vide:
Gebraiseerde kalfswang
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsfond, kalfswang, knoflook, koolzaadolie, laurier, prei, tijm, ui en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, boter, citroensap, dragon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, pure chocolade, rode wijn, room, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje: