561 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijnknoflookkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillonspecerijensuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoensalade met zwarte bonen

Ingrediënten:
bindsla, cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, eikenbladsla, gedroogde rode chilipeper, gedroogde zwarte bonen, groene paprika, honing, kalkoenborst, kaneelpijpje, knoflook, koudgeperste olijfolie, laurierblad, limoensap, meloen, peultjes, rodewijnazijn, saffloerolie, tabasco, tijm, tomaat, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper, voorjaarsui en zout

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

koolvis met gemengde groenten

Ingrediënten:
aardappelmeel, asperge, citroenijs, citroensap, doperwtjes, koolvis, laurierblad, peperkorrel, room, tomaat, ui, verse dille, verse peterselie, wijnazijn, worteltjes en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Bouillon van geroosterde groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, knolraap, knolselderij, laurier, olijfolie, pastinaak, steranijs, tomaat, uien, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding groente marineren

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, groente, korianderpoeder, laurierblad, olie, peterselie, tijm, water en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / marinade
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gestoofd rundvlees met groenten - kari kari

Ingrediënten:
arachideolie, droogkokende rijst, haricots verts, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, ossenstaart, peper, pinda, prei, rode spaanse peper, runderstoofvlees, sliertsjalot, sperziebonen, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Recept van Voedzaam & Snel:

Stoere stoof met rund, groente en linzen

Ingrediënten:
anijszaad, biet, bloem, boter, grove mosterd, kaneel, kastanjechampignons, komijn, korianderzaad, kruidnagel, laurier, linzen, milde mosterd, nootmuskaat, olie, peper, pittige mosterd, riblappen, tomatenpuree, ui, verse tijm, wortel en zout

Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Geschmorte Rinderschulter mit glaciertem Gemüse - Gesmoorde runderschouder met geglaceerde groente

Ingrediënten:
aceto balsamico, bleekselderij, bloem, distelolie, doorregen rookspek, droge rode wijn, geglaceerde groente, kalfsfond, kaneelstokjes, kardamompeulen, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, peper, peperkorrels, pure chocolade, rode port, rode ui, runderschouder, sinaasappelzest, steranijs, tomatenpuree, vanillepeul, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, garnalenkoppen, kreeftenfond, kreeftenkoppen, kreeftenschalen, laurier, peper, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftenfond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, brandy, cognac, karkas van kreeft, knoflook, laurier, olijfolie, peper, tomatenpuree, ui, visfumet, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Frans

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, karkas van kreeft, kervel, knoflook, kreeftenboter, kreeftensaus, kreeftenschalen, kreeftenvlees, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tomaat, ui, visbouillon, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Mediterrane vispot

Ingrediënten:
chilivlokken, garnalen, gehakt, heilbot, wortel, laurierbladeren, olijfolie, paprika's, saffraan, sjalot, bleekselderij, suiker, knoflook, tomaten, tomatenpuree, tong, ui, venkelknol, basilicum, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Daube met runderwangen

Ingrediënten:
bloem, gehakt, kaneelstokje, laurierblad, olijfolie, pancetta, rode wijn, sinaasappel, peterselie, rozemarijn, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, peper, wortels, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Couscous met vis

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, couscous, garnalen, laurierbladeren, olijfolie, peperoncino, knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Bisque à ma facon

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, cognac, knoflook, knolselderij, laurier, paprikapoeder, peen, peper, prei, rozemarijn, sjalot, soepkreeft, tijm, tomatenpuree, venkelzaad, visbouillon, witte vermout en zout

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...